Sådan Opretter Du Din Egen Chat På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretter Du Din Egen Chat På Din Telefon
Sådan Opretter Du Din Egen Chat På Din Telefon

Video: Sådan Opretter Du Din Egen Chat På Din Telefon

Video: Sådan Opretter Du Din Egen Chat På Din Telefon
Video: Sådan slår du lokalitetsvisning til på din telefon 2024, Kan
Anonim

Interaktiv kommunikation i realtid har i høj grad forenklet og fremskyndet kommunikationsprocessen. Nu kan mange mennesker simpelthen ikke forestille sig livet uden chats, og derfor begrænser de sig ikke kun til computertjenester, men installerer passende programmer på deres telefoner. Den enkleste og mest pålidelige måde er at oprette en chat baseret på ICQ (ICQ). For at gøre dette har du bare brug for lidt udholdenhed, tålmodighed, minimal viden og Jimbot-programmet.

Sådan opretter du din egen chat på din telefon
Sådan opretter du din egen chat på din telefon

Instruktioner

Trin 1

Opret en chat på din computer. For at gøre dette skal du have en internetforbindelse og Jimbot-programmet downloadet og installeret direkte på din computer. Men i dette tilfælde fungerer ordningen det samme som med ICQ. Hvis du afslutter programmet eller slukker for din computer, er din chat også slukket, og du er offline.

Trin 2

Den anden metode er mere funktionel, men også vanskeligere at implementere. Først og fremmest har du brug for en VDS-server. Download det fra hjemmesiden på Internettet. Mest sandsynligt vil det blive betalt, medmindre du snubler over en slags gratis forfremmelse eller testmulighed.

Trin 3

Så når du har bestilt denne server, skal du indlæse Jimbot-programmet i den og køre den. Velkommen til din egen chat. Håndflugt og ingen snyd. Fordelene ved denne metode er utvivlsomt det faktum, at denne chat er døgnet rundt, og du kan styre en sådan chat fra din mobiltelefon, mens du slukker for din computer.

Trin 4

Hvis du opretter en særlig mini-chat direkte til din telefon, skal du installere ChatICQ.exe-programmet. Kør det. Indtast dine kontooplysninger: UIN, login, adgangskode. Bemærk, at ikke alle telefonmodeller understøtter ICQ-funktionen, endsige chatte. Inden du starter installationen af programmet, skal du sørge for, at det passer til din telefonplatform. Ellers er der ingen mening i at prøve.

Trin 5

Opret derefter forbindelse til ICQ-serveren. Efter download af kontakter skal du gå til menupunktet Chat, kommandoen "Opret" og markere afkrydsningsfelterne ud for kaldenavnet på den kontakt, du vil føje til din chat. Det har også en funktion til at gemme historikken for din korrespondance.

Trin 6

Du kan bruge bot chat-indstillingen. Det bruges til automatisk chatbetjening, hvor kontakter let kan føjes til det selv, og det er også let at forlade det.

Anbefalede: