Sådan Oprettes MMS På Beeline I Kasakhstan

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes MMS På Beeline I Kasakhstan
Sådan Oprettes MMS På Beeline I Kasakhstan

Video: Sådan Oprettes MMS På Beeline I Kasakhstan

Video: Sådan Oprettes MMS På Beeline I Kasakhstan
Video: Как оплатить счёт? 2024, Kan
Anonim

En MMS-besked er en multimediemeddelelse, der kan indeholde grafik, lyde og store mængder tekst samt visitkort (adressebogselementer). For at konfigurere modtagelse og afsendelse af sådanne meddelelser kan du indtaste de nødvendige parametre manuelt eller bestille SMS fra operatøren.

Sådan opsættes MMS til
Sådan opsættes MMS til

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din telefon understøtter MMS-funktion. For at gøre dette skal du se instruktionerne, der fulgte med din mobiltelefon. Hvis den ikke er ved hånden, kan du finde en beskrivelse af telefonen på producentens officielle hjemmeside.

Trin 2

Aktivér MMS-tjenesten på Beeline, hvis den tidligere var deaktiveret. Som standard er alle Beeline-abonnenter forbundet til det. For at genaktivere skal du ringe til følgende kommando fra din telefon: * 110 * 181 # og trykke på opkaldsknappen.

Trin 3

Indtast MMS-indstillingerne for "Beeline" i din telefon manuelt. For at gøre dette skal du gå til menuen "Beskeder" og derefter vælge "MMS" og gå til punktet "Indstillinger". Opret en ny profil, og indtast dens navn BeeMMS. I feltet Databærer skal du vælge Gprs. Bemærk, at GPRS'er skal konfigureres og tilsluttes på din telefon, så du kan konfigurere MMS-tjenesten.

Trin 4

Indtast Beeline i feltet User ID, og udfyld ligeledes feltet Password. Indtast derefter MMC-serveradressen i APN-kolonnen: mms.beeline.ru. Indtast 192.168.094.023 i feltet IP-adresse. Indtast derefter https:// mms / i feltet Message server. Gem den oprettede profil.

Trin 5

Hvis du har problemer med manuel MMS-opsætning, skal du bruge instruktionerne til individuelle telefonmodeller, der er offentliggjort på Beeline-webstedet https://mobile.beeline.ru/msk/setup/mms.wbp?bm=318f7548-2989-415d-9908 - 3b492dbfc95f. Vælg din telefonmodel, og følg instruktionerne.

Trin 6

Bestil SMS med automatiske MMS-indstillinger, hvis du har en Nokia-telefon. For at gøre dette skal du ringe til nummeret 06741015 og vente på beskeden. Gem derefter de modtagne parametre på din telefon. For at indstille indstillingerne skal du indtaste koden 1234.

Anbefalede: