Hvornår Kommer Playstation 4 Ud?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Kommer Playstation 4 Ud?
Hvornår Kommer Playstation 4 Ud?

Video: Hvornår Kommer Playstation 4 Ud?

Video: Hvornår Kommer Playstation 4 Ud?
Video: Как исправить проблемы с дисководом PS4 2024, Kan
Anonim

Playstation 4-præfikset blev udgivet til salg i november 2013. For Rusland begyndte implementeringen af enheden den 29. november 2013 og fortsætter den dag i dag. Playstation 4 er den allerførste 4. generations konsol, der sælges.

Hvornår kommer playstation 4 ud?
Hvornår kommer playstation 4 ud?

Salgslancering

Udgivelsesdatoen for set-top-boksen på russiske hylder af elektronikbutikker er 29. november 2013. Enhedsprisen for enheden var 18.990 rubler. Samme dag fandt lanceringen af salg af enheder sted i Europa og Latinamerika.

For første gang begyndte set-top-boksen at blive solgt den 15. november 2013 i USA til en pris på $ 399, hvilket er lidt lavere end i Rusland. På den første salgsdag blev der solgt ca. 1 million eksemplarer af enheden, hvilket er en rekord for konsoller fra alle tidligere generationer. Til dags dato starter prisen på en set-top box i gennemsnit fra ca. 21.000 rubler. Du kan købe enheden i hardware-hypermarkeder eller kendte onlinebutikker, der er tilgængelige i hele Rusland.

Prisen på et PS4-spil kan være op til 2799 RUR.

Playstation 4 specifikationer

Den nye konsol fra Sony har fået sin popularitet på grund af nye teknologier, der bruges til at konstruere billeder i spil. Konsolmodellen modtog en kraftig processor med 8 kerner fra AMD. Som grafikplatform til set-top-boksen blev der valgt et kort baseret på Radeon, som blev udviklet efter en separat rækkefølge og ikke er en ændring af nogen af de serielle produktionskort til computere.

Enheden har 8 GB RAM, et Blu-ray-drev, HDMI og USB 3.0-stik. Set-top-boksen har også Bluetooth og Wi-Fi. Enheden leveres med et trådløst joystick kaldet DualShock 4. Controlleren er udstyret med en touchpad, gyroskop og baggrundsbelysning.

Et Playstation-kamera kan købes separat, hvilket giver dig mulighed for at køre nogle eksklusive spil og chatte via Skype.

Set-top box salg og konkurrenter

I øjeblikket har Playstation 4 mere end 6 millioner eksemplarer af konsollen solgt over hele verden. Den nærmeste forfølger, Xbox One, har meget mindre salg og når omkring 4 millioner. På samme tid har Playstation 4 en konkurrencemæssig fordel i forhold til Xbox One på grund af det faktum, at enheden fra Microsoft endnu ikke officielt sælges i Rusland. Ikke desto mindre fortsætter kampen om dominans på konsolemarkedet, og succesen for hver af konsollerne kan afhænge af kvaliteten af de spil, der frigives til en bestemt platform.

Xbox One har en ESRAM-hukommelsesstrimmel installeret, som har en betydeligt højere dataoverførselshastighed end standard DDR. Listen over fordele ved Xbox One kan også tilskrives Kinect 2.0-teknologien, som er eksklusiv til konsollen og ikke har nogen analoger.

Anbefalede: