Sådan Oprettes En Emulator Til Et Joystick

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Emulator Til Et Joystick
Sådan Oprettes En Emulator Til Et Joystick

Video: Sådan Oprettes En Emulator Til Et Joystick

Video: Sådan Oprettes En Emulator Til Et Joystick
Video: 🎮 Эмулятор PlayStation 1 Для Android | Как Играть в PS1 ИГРЫ на ANDROID 2024, Kan
Anonim

En emulator er et program, der giver dig mulighed for at simulere driften af en spilkonsol på en pc eller anden enhed. Kontrolkilder kan være mus, tastatur eller joystick. I dette tilfælde skal sidstnævnte konfigureres separat.

Sådan oprettes en emulator til et joystick
Sådan oprettes en emulator til et joystick

Instruktioner

Trin 1

Kør ePSXe-softwaren for at konfigurere emulatoren. Klik på knappen "Config", som fører dig til BIOS-installationsvinduet. Hvis du kører emulatoren for første gang, skal du gennemgå alle konfigurationselementerne og angive de nødvendige parametre. Når du har angivet det nødvendige plug-in i vinduet og konfigureret det til lyd, video osv., Skal du klikke på knappen "Næste". Gå til vinduet Konfigurere pads, der konfigurerer inputkilder som en mus, tastatur eller joystick.

Trin 2

Tryk på knappen "Controller 1" for at konfigurere joysticket til emulatoren. I øverste højre hjørne skal du klikke på rullemenuen og vælge typen af joystick. Typisk er "Kun digital" konfigureret.

Trin 3

Indstil joystickets vibrationsstyrke, hvis den understøtter denne funktion. For at gøre dette skal du angive de nødvendige parametre i sektionen "Rumble", som er placeret i højre side af indstillingsvinduet. Angiv parametre som "Type", "Bug Motor", "Small Motor". Konfigurer enheden empirisk, eller angiv de data, der anbefales i brugsanvisningen.

Trin 4

Tilpas joystickets kontrolknapper til emulatoren. For at gøre dette skal du klikke på den tilsvarende celle for at aktivere input og trykke på den ønskede knap på joysticket, der er knyttet til denne kommando.

Trin 5

Klik på knappen "OK" for at gemme joystick-indstillingerne. Hvis nogle parametre blev indtastet forkert, eller du vil omkonfigurere enheden, skal du klikke på knappen "Ryd" i samme vindue. Hvis du bruger to joystick i emulatoren, skal du følge den samme procedure ved at trykke på "Controller 2" -knappen i vinduet "Konfiguration af elektroderne". Når du er færdig med at konfigurere joysticket til emulatoren, skal du klikke på knappen Næste og derefter Udført for at lukke indstillingsvinduet og gå til emulatorens hovedmenu.

Anbefalede: