Samsung Galaxy Ace 3: Funktioner, Priser

Indholdsfortegnelse:

Samsung Galaxy Ace 3: Funktioner, Priser
Samsung Galaxy Ace 3: Funktioner, Priser

Video: Samsung Galaxy Ace 3: Funktioner, Priser

Video: Samsung Galaxy Ace 3: Funktioner, Priser
Video: Samsung Galaxy Ace 3 S7275R hard reset 2024, Kan
Anonim

Samsung Galaxy Ace 3 er en smartphone i budgetklassen. Det har en lav pris og gode egenskaber, der er tilstrækkelig til behageligt arbejde med enheden.

Samsung Galaxy Ace 3: funktioner, priser
Samsung Galaxy Ace 3: funktioner, priser

Beskrivelse

Samsung Galaxy Ace 3 er en smartphone i Galaxy Ace-budgetlinjen på smartphones. Enheden blev solgt i juni 2013, først i Mellemøsten og derefter i resten af verden. Det er blevet udbredt på grund af dets forhold mellem pris og kvalitet. I øjeblikket er det afbrudt, så det er umuligt at købe en ny enhed i butikkerne.

Egenskaber

Samsung Galaxy Ace 3 har en Android-operativsystem version 4.2. Forudinstallerede applikationer samsung apps, inklusive en brandet applikationsbutik. Officielt opdateres smartphonen ikke til ældre versioner af systemet, men manuel installation af firmware er mulig.

Skærmen med en diagonal på 4 tommer viser op til 16 millioner farver. Skærmopløsning 480 x 800 pixels, pixeltæthed 233 PPI. Betragtningsvinklerne er små, farverne forvrænges, når vinklen ændres. Skærmen er designet ved hjælp af TFT-teknologi.

Enheden er lille, dens vægt er kun 115 gram. Længden er 121,2 mm, bredden er 62,7 mm og tykkelsen er 9,79 mm.

Smartphonen har 2 kameraer. Hovedkameraet med en opløsning på 5 megapixel giver dig mulighed for at optage video i en opløsning på 1280x720 med en frekvens på 30 billeder pr. Sekund. Den maksimale fotoopløsning er 2592x1944. Der er en monokrom blitz. Enheden understøtter ikke yderligere funktioner såsom autofokus. Det forreste kamera har en opløsning på kun 0,3 megapixel, optagelsesopløsningen er den samme som for hovedkameraet.

En højttaler, det er muligt at tilslutte et headset ved hjælp af et mini-jack 3, 5 mm.

Galaxy ace 3 har 1 GB RAM. Afhængigt af enhedens version er der installeret 4 eller 8 GB permanent hukommelse, hvoraf brugeren ikke kan få adgang til 1, 3 GB tildelt til systemets behov. Det er muligt at udvide hukommelsen med yderligere 64 GB ved hjælp af microSD-hukommelseskort.

Telefonen er udstyret med en dual-core processor Broadcom BCM21664, uret til 1 GHz. Grafikacceleratoren er indbygget i processoren.

Samsung Galaxy Ace 3 understøtter 3G-kommunikationsteknologi. Evnen til at installere to SIM-kort, hvoraf det ene kun fungerer i et 2G-netværk. Der er support til Wi-Fi, Bluethooth 4, GPS, GLONASS. Der er lys- og nærhedsfølere.

Batterikapaciteten er 1500 mAh. Den krævede batterilevetid er op til 370 timer, taletid - op til 8 timer.

Billede
Billede

Pris

På tidspunktet for salgets start kostede enheden 7 tusind rubler. Det er nu ophørt og kan ikke købes i butikker. Den sidste pris for Samsung Galaxy Ace 3 var 5 tusind rubler.

Det er muligt at købe en brugt telefon til halvdelen af prisen (ca. 2500-3000 rubler).

Anbefalede: