Sådan Deaktiveres Ringetoner På Megafon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Ringetoner På Megafon
Sådan Deaktiveres Ringetoner På Megafon

Video: Sådan Deaktiveres Ringetoner På Megafon

Video: Sådan Deaktiveres Ringetoner På Megafon
Video: Мегафон рупор громкоговоритель Спартак RD 8S дальность 200м 2024, Kan
Anonim

Mobiloperatøren "Megafon" giver sine abonnenter tjenesten "Skift ringetone", som giver dig mulighed for at indstille forskellige melodier, sange eller vittigheder i stedet for de sædvanlige bip. Men mange brugere keder sig hurtigt med denne service, og så opstår spørgsmålet om muligheden for at slukke for den.

Sådan deaktiveres
Sådan deaktiveres

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at administrere tjenesten "Skift ringetone" fra mobiloperatøren "Megafon". For at finde ud af, hvad denne service er, og hvordan du aktiverer den, skal du ringe til det gratis nummer 0770 eller 0550. Derefter skal du, efter at have lyttet til begyndelsen af stemmemeddelelsen, trykke på "4" på tastaturet på din mobile enhed og derefter følge autoinformator-tjenesterne.. For at ringe til disse numre skal du være i netværksdækningsområdet, og din telefon skal fungere i tonetilstand.

Trin 2

Brug USSD-anmodningen til at deaktivere tjenesten "Skift ringetone". For at gøre dette skal du ringe til kommandoen på tastaturet på din mobiltelefon: * 111 * 29 # og opkaldsknappen. Derefter erstattes din melodi med et regelmæssigt bip.

Trin 3

Desuden kan du deaktivere tjenesten ved at sende en gratis sms-besked med teksten "1" til det korte nummer 0770.

Trin 4

Hvis du har aktiveret tjenesten "Skift ringetone" via webstedet www.zamenigoodok.megafon.ru, kan du også deaktivere den der. For at gøre dette ved at klikke på linket, indtast dit brugernavn og din adgangskode. Derefter føres du til tjenestestyringssiden derfra og sender en anmodning om afbrydelse.

Trin 5

Derudover kan du deaktivere tjenesten "Skift ringetone" gennem selvbetjeningssystemet "Service-guide", som giver dig mulighed for at administrere forskellige muligheder og tjenester leveret af mobiloperatøren "Megafon". For at gøre dette skal du gå til webstedet

Trin 6

Hvis du overhovedet ikke vil deaktivere tjenesten "Skift ringetone", men kun for den tidsperiode, f.eks. Mens du er på ferie eller forretningsrejse, kan du gøre det i en bestemt periode. Mobiloperatøren "Megafon" tilbyder sine abonnenter at afbryde tjenesten i en periode på 3 måneder, og abonnementsgebyret vil ikke blive opkrævet. For at afbryde tjenesten "Skift ringetone" skal du ringe til det gratis nummer 0770 og følge vejledningen fra autoinformatoren. Suspensionen af tjenesten er mulig ikke mere end en gang om dagen.

Trin 7

Hvis tjenesten "Skift ringetone" ved aktivering af sim-kortet automatisk blev aktiveret sammen med "Kalejdoskop" -tjenesten, skal du deaktivere "Kalejdoskop". For at gøre dette skal du gå til menuen på din mobiltelefon, vælge sektionen MegaFonPRO, klikke på "Kalejdoskop" -punktet, derefter "Indstillinger" og indstille "Sluk".

Anbefalede: