Hvad Er En Soundbar

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er En Soundbar
Hvad Er En Soundbar

Video: Hvad Er En Soundbar

Video: Hvad Er En Soundbar
Video: What is a soundbar and why should I buy one? 2024, Kan
Anonim

Mange af os har set reklamer for en enhed, som producenter kalder en "soundbar" eller soundbar. I udseende ser det ud som en slags lang lydhøjttaler. Hvad er en soundbar egentlig, og hvad er den til?

Hvad er en soundbar
Hvad er en soundbar

Instruktioner

Trin 1

Oversat fra engelsk betyder soundbar "soundbar". Det vil sige, dets andet navn, soundbar, er i det væsentlige en bogstavelig oversættelse. En soundbar er ikke kun en lydhøjttaler, men et helt højttalersystem, der kan erstatte et fuldt udbygget 5.1 hjemmebiografsystem i et lille rum på op til 18 m².

Trin 2

Soundbar er en søjle med højttalere installeret i den. De er små, men kraftfulde nok til at pumpe et lille rum op til 18 m². Producenten beregnede omhyggeligt egenskaberne og koordinerede højttalerne med hinanden og rettet dem i den rigtige vinkel. Derfor er installation af en soundbar så meget lettere end at installere et hjemmebiografsystem med ægte højttalere. Korrekt placering af alle fem højttalere og en subwoofer er en udfordring for ægte fagfolk. Og soundbaren er let at installere: under tv'et eller derover. Ifølge ejerne af denne enhed er det mest behagelige lytteområde 5 meter væk, hvor sofaen oftest er placeret.

Billede
Billede

Trin 3

Moderne soundbars er udstyret med en trådløs subwoofer, der tilføjer en fyldig bas til surround sound. Det er ikke nødvendigt at installere det i nærheden af soundbaren. Den eneste regel til bestemmelse af stedet for denne store kolonne er som følger. Omarranger det, indtil du i hovedlyttepositionen i sofaen hører god bas, ikke bom.

Anbefalede: