Sådan Tilsluttes 2 Tunere Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes 2 Tunere Til Et Tv
Sådan Tilsluttes 2 Tunere Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes 2 Tunere Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes 2 Tunere Til Et Tv
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Kan
Anonim

Tv med en skærmstørrelse på 17 tommer eller mindre ofte har kun en videoindgang. Dette skaber visse vanskeligheder, når du tilslutter to tunere på én gang (for eksempel satellit og kabel).

Sådan tilsluttes 2 tunere til et tv
Sådan tilsluttes 2 tunere til et tv

Instruktioner

Trin 1

Skift aldrig tunere ved skiftevis at slutte deres kabler til tv'et. Dette skaber risiko for slid på stikkene såvel som stikkene på selve tv'et. Derudover, hvis du ved et uheld rører ved metaldelene på stikket og tv'et på samme tid, når de ikke er forbundet med hinanden, hvilket betyder, at deres potentialer ikke er justeret, er et smertefuldt elektrisk stød mulig.

Trin 2

For ikke længere at skulle skifte kabler skal du oprette en brugerdefineret håndholdt signalkontakt. Forbered en plastikhylster, seks RCA-stik og en vippekontakt med to omskifterkontaktgrupper. Skift er en gruppe kontakter, der indeholder en mellem- og to ekstreme terminaler, som er forbundet til den midterste efter hinanden. En vippekontakt, der ikke indeholder en, men to grupper af denne type kaldes to-polet. Han har i alt seks konklusioner.

Trin 3

Bor huller til vippekontakten og stik i huset, og installer derefter alle komponenterne. Udpeg stikkene som følger: "Video in 1", "Audio in 1", "Video in 2", "Audio in 2", "Video out", "Audio out". Forbind de almindelige kontakter for alle stik til hinanden.

Trin 4

Forbind de centrale kontakter på stikkene som følger: "Videooutput" - til den midterste terminal på vippekontaktens første kontaktgruppe; "Audio out" - til samme output fra den anden gruppe. Tilslut den centrale kontakt af Video Input 1-stikket til den første ekstreme terminal i den første gruppe, og en lignende kontakt mellem Video Input 2-stikket og den anden ekstreme terminal i den samme gruppe. Tilslut lydindgangene på samme måde, men brug den anden i stedet for den første kontaktgruppe. Bland ikke numrene på selve indgangene, ellers vil lydsignalet passere fra den ene tuner og videosignalet fra den anden.

Trin 5

Afbryd strømmen til begge tunere og tv'et. Tilslut den første tuner til stikkene Video In 1 og Audio In 1, den anden til Video In 2 og Audio In 2-stikkene. Tilslut tv'et til stikkene "Video out" og "Audio out". Derefter skal du tænde for alle tre enheder, vælge videoindgangen på tv'et og derefter sørge for, at skift af vippekontaktens position får tv'et til at modtage et signal fra en tuner og derefter fra en anden. På samme måde kan du oprette forbindelse til et tv med kun en videoindgang, f.eks. En tuner og en dvd-afspiller. Fire enheder kan tilsluttes et dobbeltindgangs-tv ved hjælp af to af disse kontakter. Den eneste ulempe ved denne løsning er umuligheden af at skifte input fra fjernbetjeningen.

Anbefalede: