Sådan Repareres Plasma

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Plasma
Sådan Repareres Plasma

Video: Sådan Repareres Plasma

Video: Sådan Repareres Plasma
Video: Лом плазменный телевизор - Samsung PS 50Q7HD 2024, April
Anonim

På trods af at producenter af plasmaskærme og tv hvert år kun forbedrer kvaliteten af deres produkter, kan du ikke være 100% forsikret mod alle mulige sammenbrud, funktionsfejl og fabriksdefekter. Plasmapanelet kan fejle enten gennem din fejl eller gennem producentens egen fejl.

Sådan repareres plasma
Sådan repareres plasma

Instruktioner

Trin 1

Hvis plasmaet ikke tændes, er det første trin at sikre, at denne enhed oprindeligt er tilsluttet en strømkilde (lysnettet).

Trin 2

Kontroller, om der er spænding i stikkontakten, som plasmafjernsynet er tilsluttet (tilslut det til en spændingsregulator).

Trin 3

Hvis der er tilstrækkelig spænding, men plasmaskærmen ikke lyser, eller hvis den lyser, men den slukkes med det samme, indikerer dette, at beskyttelsen aktiveres direkte i strømforsyningen. Kontroller, om tv'ets strømforsyning fungerer.

Trin 4

Hvis strømforsyningen er defekt, skal du reparere den eller udskifte strømforsyningen med en lignende model.

Trin 5

Hvis der vises vandrette eller lodrette striber på plasma-tv-skærmen, skal du diagnosticere tv-matrix-, X- og Y-scanningerne. Hvis det ikke er muligt at reparere dem, skal du udskifte disse elementer i plasma-tv'et.

Trin 6

Hvis pletter vises på skærmen i form af cirkler eller ovaler, skal du udskifte plasma-TV-matrixen.

Trin 7

Hvis det er umuligt at reparere bundkortet, skal du udskifte det. Fejlen kan bekræftes ved fravær af lydsignaler (i dette tilfælde vises selve billedet på skærmen).

Trin 8

Et funktionsfejl i plasma-tv kan skyldes en softwarefejl. Reflash eller gendan plasma-tv'ets firmware.

Trin 9

I tilfælde af mekanisk beskadigelse af plasma-tv-skærmen (rengøring af skærmen med rengøringsmidler med slibemidler, dybe ridser fra forskellige genstande) kan skærmen ikke repareres. Det er nødvendigt at udskifte det.

Trin 10

Ansøg om plasma-reparation til det relevante servicecenter. Hvis garantikortet stadig er gyldigt, behøver du ikke betale en krone.

Anbefalede: