Hvordan Vælger Jeg En E-boglæser?

Hvordan Vælger Jeg En E-boglæser?
Hvordan Vælger Jeg En E-boglæser?

Video: Hvordan Vælger Jeg En E-boglæser?

Video: Hvordan Vælger Jeg En E-boglæser?
Video: Samsung Galaxy Tab - opsætning til e-bog læser 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker oplever øjenbelastning, når de læser tekstdokumenter fra en smartphone eller tablet-computerskærm. E-ink-teknologi i de nyeste e-bøger fra førende producenter hjælper med at eliminere dette problem.

Hvordan vælger jeg en e-boglæser?
Hvordan vælger jeg en e-boglæser?

Papirudgaver er ubehagelige at bære. Let og let at bruge, e-bog-læseren er et helt bibliotek i din taske eller lomme. Lad os tage en e-bog med ethvert populært firma til overvejelse. E-blæk beskytter dine øjne. Derudover har e-boglæseren en høj skærmkontrast. Selv efter en times læsning af en e-bog vil du ikke føle hovedpine eller træthed.

E-bøger med en berøringsskærm er de mest bekvemme og funktionelle i modsætning til deres modstykker med trykknapper. Fremmedsprog og speciel litteratur kan opfattes perfekt fra e-boglæsernes berøringsskærm. Du vil være i stand til at foretage markeringer og markeringer i teksten. Og til læsning af fiktion er en budget-e-bog-læser også velegnet.

Nu et par ord om formater. En god "læser" skal acceptere følgende formater: djvu, txt, pdf, fb2, html. Og så behøver du højst sandsynligt ikke at konvertere dokumenter. Jo lettere og mere kompakt din e-boglæser er, jo bedre. En seks-tommers gadget, der vejer op til 150 g, gør det.

En moderne e-bog-læser er allerede et multifunktionelt elektronisk system. Med mange ekstra funktioner kan du gå online fra det, lytte til dine yndlingssange, optage videoer og tage hhv. Yderligere funktioner afspejles i enhedens omkostninger.

Anbefalede: