Modtagertast: Hvordan Man Indtaster Det Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Modtagertast: Hvordan Man Indtaster Det Korrekt
Modtagertast: Hvordan Man Indtaster Det Korrekt

Video: Modtagertast: Hvordan Man Indtaster Det Korrekt

Video: Modtagertast: Hvordan Man Indtaster Det Korrekt
Video: ԱՐԵԳ - «ԳՈՒԹԱՆ» - 2019 («ՄՐՐՈ» հայ ազգային երգարվեստի կենտրոն) 2024, April
Anonim

En satellitmodtager er en dekoder, der giver dig mulighed for at se satellit-tv-programmer. Det vælges normalt ud fra antennens muligheder. En modtager med en emulator giver dig mulighed for at indtaste taster for at åbne lukkede kanaler.

Modtagertast: hvordan man indtaster det korrekt
Modtagertast: hvordan man indtaster det korrekt

Nødvendig

  • - tv;
  • - satellitantenne
  • - modtager.

Instruktioner

Trin 1

Indtast tasterne i Openbox-modtageren i x-7xx-serien. For at komme i gang skal du indtaste emulatoren ved hjælp af "Menu" -knappen og derefter indtaste numrene 8282 fra tastaturet. I feltet "Master pin-code" skal du ringe til 1407. Tryk derefter på "Menu" igen og indtast 8282 fra fjernbetjeningen, vælg slot med den krævede udbyder, vælg "Tænd".

Trin 2

Tilføj en udbyderplads, hvis det er nødvendigt. For at gøre dette skal du, når du har ringet op til numrene 8282, trykke på den grønne knap, vælge Const CW, trykke på "OK". Indsæt derefter 16-byte-udbydernummeret, og del det i to dele. Klik på "Kanal" -feltet, og vælg den, du vil linke. Afslut ved hjælp af knappen Afslut, klik på Ja i vinduet Gem. Derefter kan du se den valgte kanal.

Trin 3

Indtast kanaltasterne i Openbox x-300-modtageren. For at gøre dette skal du trykke på "Menu" og derefter ringe op til numrene 1117 fra fjernbetjeningen, indtaste tasten Rediger punkt og derefter finde kodningen og identifikatoren. Rediger tasten, bekræft ændringerne, og afslut menuen.

Trin 4

Del nøglen i halvdelen, fjern det fjerde og ottende par tal fra hver del, gå til en lukket kanal. Indtast først den første del af koden, bekræft og afslut, hvis den ikke virker - gør det samme med den anden del for at indtaste kanalkoden i modtageren.

Trin 5

Føj kanaltaster til Golden Interstar-modtageren. For at gøre dette skal du aktivere emulatoren. Tryk på "Menu" -knappen på modtagerens fjernbetjening, og indtast derefter cifrene 2580 i rækkefølge. For at åbne kodeindtastningsmenuen skal du trykke på Menu og derefter på den røde knap på fjernbetjeningen. For at nulstille tasterne skal du trykke på "O". Gå til emulatoren, tryk på den blå knap. Indtast koder. Gem ændringer, og afslut menuen.

Trin 6

Indtast tasterne i Strong SRT 6155-modtageren. For at gøre dette skal du gå til "Menu" - "Installation" - "OK". Indtast derefter pinkoden 0000. Gå til "Systemindstillinger" og "Systemoplysninger". Indtast 4225, tryk på lydstyrkeknappen, tryk på den hvide knap og derefter på den røde.

Trin 7

Ring til 0017DE, og klik derefter på OK. I den venstre kolonne skal du vælge en ny udbyder, klikke på den hvide knap og indtaste nøglen i feltet og erstatte nuller med de værdier, du har brug for. Når du er færdig med at indtaste tasterne, skal du klikke på "OK" og gemme ændringerne.

Anbefalede: