Sådan Deaktiveres Tilsluttede Betalte Tjenester Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Tilsluttede Betalte Tjenester Beeline
Sådan Deaktiveres Tilsluttede Betalte Tjenester Beeline

Video: Sådan Deaktiveres Tilsluttede Betalte Tjenester Beeline

Video: Sådan Deaktiveres Tilsluttede Betalte Tjenester Beeline
Video: #276 - The Squish | The Tim Dillon Show 2024, April
Anonim

For betalte tjenester fra mobiloperatører og deres partnere kan betydelige beløb debiteres fra telefonkontoen. For at undgå unødvendige kommunikationsomkostninger kan tilsluttede betalte tjenester "Beeline" deaktiveres.

deaktiver betalte tjenester Beeline
deaktiver betalte tjenester Beeline

Er det nødvendigt

  • - mobiltelefon;
  • - Internetadgang;
  • - pas.

Instruktioner

Trin 1

For at afbryde de tilsluttede betalte tjenester "Beeline" skal du kontakte operatøren for at få hjælp i kundeserviceafdelingen ved at ringe fra din mobiltelefon til 0611. Find ud af, hvilke abonnementer der er forbundet på dit nummer, og bed om at deaktivere ubrugte.

Trin 2

Hvis du ved, hvilke servicefonde der debiteres fra din konto, kan du om nødvendigt fjerne det ved at skrive en bestemt kommando. For eksempel, så betalte tjenester på "Beeline" kan findes på operatørens websted beeline.ru i afsnittet "Nyttige numre og kommandoer".

Trin 3

For at deaktivere tjenester kan du kontakte Beeline-kontoret for at få hjælp. Du bliver nødt til at tage dit pas med dig og skrive en passende ansøgning. Dette kan dog kun gøres, hvis telefonnummeret er registreret hos dig.

Trin 4

Ofte er ubetinget eller ved en fejltagelse betalte tjenester fra Beeline-partnere forbundet til nummeret. For at afmelde sådanne abonnementer skal du sende en SMS-besked med ordet "STOP" til det nummer, hvorfra oplysningerne om tjenesten kommer.

Trin 5

Efter at have afbrudt de tilsluttede betalte tjenester fra partnere på Beeline, kan du bruge den gratis mulighed "Sort-hvide lister", som vil begrænse adgangen til alle betalte tjenester leveret af korte tal. For at aktivere tjenesten og konfigurere dens parametre skal du ringe til 0858 fra din mobil.

Anbefalede: