Sådan Tilsluttes To Forstærkere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Forstærkere
Sådan Tilsluttes To Forstærkere

Video: Sådan Tilsluttes To Forstærkere

Video: Sådan Tilsluttes To Forstærkere
Video: Kig med og se hvordan man tilslutter en equalizer til en forstærker! 2024, April
Anonim

Der er en gammel og afprøvet tommelfingerregel til lydhøjttalere - tilslutning af en forstærker behøver ikke altid at bruge to forskellige indgange. Brug for eksempel ikke en ¼”til XLR-adapter eller ledning, da dette kan medføre, at højniveausignaler sendes til lavniveau-stikket.

Sådan tilsluttes to forstærkere
Sådan tilsluttes to forstærkere

Instruktioner

Trin 1

Forbind forstærkerne sammen i en daisy-chain-ordning. Så forbinde den negative udgangsstik på den første forstærker til den negative terminal på den anden forstærker. Forbind den positive udgang fra den første forstærker til den positive udgang fra den anden. Ved hjælp af en sådan enkel operation kan du sikre koordineret drift af to forstærkere på én gang og øge lydsystemets effekt som helhed. Det er dog værd at være opmærksom på udgangsstrømaflæsningerne, så dens værdi ikke overstiger de tilladte grænser.

Trin 2

Før du indstiller din forstærker, skal du sørge for, at det resulterende outputstik matcher input på dine højttalere nøjagtigt. Sørg også for at forbinde forstærkerne med passende kabellængder. Det er bedst at vælge ledninger med den højest mulige måler. Jo mindre sortimentet er, jo større er tråddiameteren, og det er ikke altid praktisk. Normalt tager de den 14. sporvidde for højttalerne, men du kan vælge en mindre, men med en tilstrækkelig længde ledning og i nærværelse af et højttalersystem med god effekt.

Trin 3

Udfør en testevaluering af forstærkere. Det er nødvendigt at bestemme kvaliteten af det udførte arbejde og eliminere mulige mangler og forstyrrelser. Vær ikke kun opmærksom på lydkvaliteten og funktionaliteten (selvom dette er de vigtigste indikatorer for vellykket arbejde), men også til det eksterne æstetiske udseende.

Trin 4

Når du slutter en subwoofer til forstærkere, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af aktive og passive subwoofere. Den aktive sub har en indbygget effektforstærker, som giver dig mulighed for at fjerne belastningen på de lave frekvenser fra forstærkerne. Den passive har ikke sin egen forstærker, så den skal forbindes i serie med højttalerne. Kredsløbet til tilslutning af det skal være knyttet til enhver brugermanual.

Anbefalede: