Sådan Bestemmes SIM-kortnummeret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes SIM-kortnummeret
Sådan Bestemmes SIM-kortnummeret

Video: Sådan Bestemmes SIM-kortnummeret

Video: Sådan Bestemmes SIM-kortnummeret
Video: What is SIM Number ? SIM card details |[ English] 2024, April
Anonim

En integreret del af GSM-mobiltelefoner er SIM-kortet. Den gemmer alle bruger- og serviceoplysninger. SIM-kortnummeret er angivet i kontrakten om indgåelse af tjenester med en mobiloperatør, når de køber en telefon. Det skete, at du ikke huskede nummeret på SIM-kortet, og kontrakten var ikke til rådighed. Hvordan finder jeg SIM-kortnummeret?

Sådan bestemmes SIM-kortnummeret
Sådan bestemmes SIM-kortnummeret

Instruktioner

Trin 1

Den mest universelle måde er at ringe til en hvilken som helst telefon med opkalds-id (celle eller hjem) fra denne telefon, og dit nummer vises på displayet. Det er kun tilbage at omskrive det. For pålidelighed, skriv det ned i hukommelsen på din egen telefon med noten "Dit nummer" eller "Mit nummer".

Trin 2

Hvis du abonnerer på Megafon-netværket, skal du ringe * 111 # fra din mobiltelefon. Tryk på opkaldstasten, så føres du til menuen Servicestyring. Vælg "Husk takst / nummer", og modtag en besked med dit telefonnummer.

Trin 3

Du kan finde ud af nummeret på SIM-kortet på Beeline ved at ringe til * 111 #. Gå derefter til menuen "My Beeline", tryk på nummer 2 og derefter på 1. I kolonnen "Mine data" skal du trykke på nummer 2 igen.

Trin 4

Hvis du er MTS-abonnent, skal du sende en anmodning * 123 #, og displayet på din nu telefon viser også et nummer; eller ring 0887 og tryk på "Ring".

Trin 5

Rul gennem menuen på din egen telefon, i nogle modeller i fanen "Service" er der en kolonne - "Mit nummer". Tryk på "OK" og displayet viser nummeret på det indsatte SIM-kort.

Trin 6

I øjeblikket er der specielle enheder til læsning af SIM-kort. En af disse enheder - Spy Reader - vil være i stand til at læse enhver information: sidst kaldte numre, abonnentens telefonnummer, teleoperatør - og gendanne slettede data.

Trin 7

Og glem ikke, at specialisterne til operatører af servicecell-centre hjælper med at sortere alle problem situationer til enhver tid. Deres numre findes som regel allerede i SIM-kortets telefonbog og er også skrevet i serviceaftalen. Bare ring til det korte nummer, og spørg den operatør, du er interesseret i.

Anbefalede: