Sådan Oprettes En Ringetone Til Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ringetone Til Din Telefon
Sådan Oprettes En Ringetone Til Din Telefon

Video: Sådan Oprettes En Ringetone Til Din Telefon

Video: Sådan Oprettes En Ringetone Til Din Telefon
Video: 🔥Sådan laver du din egen ringetone til iPhone🔥 | Dansk 2024, April
Anonim

En original melodi, der vises ved et opkald eller via SMS, er en ekstra chance for at understrege ejerens smag og individualitet. Det overvældende flertal af mobiltelefoner understøtter mp3-format, som giver dig mulighed for ikke at vælge mellem et sæt systemlyde, men at indstille nøjagtigt den melodi, du kan lide. For at nyde nøjagtigt den melodi, som du personligt kan lide hver gang du ringer, skal du blot følge et par enkle trin.

Sådan oprettes en ringetone til din telefon
Sådan oprettes en ringetone til din telefon

Instruktioner

Trin 1

Vælg den melodi, du vil ringe til. Det er ikke tilfældigt, at denne procedure tages i et separat trin. Folk, der ser dig for første gang, har en tendens til at gøre et indtryk baseret på de mindste detaljer, der fanger øjet, og en af disse detaljer er melodien på din mobil.

Trin 2

Download og installer en lydfileditor på din computer. Det mest foretrukne er brugen af Sony Sound Forge og Adobe Audition - disse redaktører understøtter den bedste kvalitetsbehandling og komprimering samt en lang række funktioner, der er nødvendige for at arbejde med lyd.

Trin 3

Læg sporet i lydeditoren. Bestem fra hvilket punkt du vil have det til at lyde, samt det punkt, hvor det skal slutte. Det tilrådes at trimme sporet til et minut. For at gøre dette skal du vælge unødvendige dele af lydsporet og slette dem.

Trin 4

Brug det grafiske equalizer-værktøj til at sænke lyden af baslyden. De fleste telefoner er ikke designet til lave frekvenser. Derudover kan de lave frekvenser efter det næste trin være for høje til gengivelse, selv på konventionelle højttalere.

Trin 5

Normaliser sporet med den ønskede lydstyrke. Hold styr på sporets eufoni - lyden skal forblive klar og skarp uden pauser og interferens. Gem den resulterende fil på din computer, og kopier den til telefonens hukommelse, men luk den ikke i editoren. I tilfælde af at mangler afsløres ved at lytte i telefonen, vil det være lettere for dig at rette dem.

Anbefalede: