Sådan Får Du Vist Og Tjek Dit Webcam

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Og Tjek Dit Webcam
Sådan Får Du Vist Og Tjek Dit Webcam

Video: Sådan Får Du Vist Og Tjek Dit Webcam

Video: Sådan Får Du Vist Og Tjek Dit Webcam
Video: Как взломать веб-камеру, микрофон и получить мобильное местоположение с помощью ссылки 2024, April
Anonim

Tror du det er muligt at rejse til fjerne lande uden at forlade computeren? Med fremkomsten af Internettet og bærbare webkameraer har hver bruger en sådan chance. Lad rejsen være virtuel, men med deres hjælp kan du kontakte alle venner, der bor langt væk fra dig helt gratis.

Sådan får du vist og tjek dit webcam
Sådan får du vist og tjek dit webcam

Er det nødvendigt

  • - Webcam
  • - onlinetjeneste til kontrol af webkameraer.

Instruktioner

Trin 1

Du kan se og kontrollere webkameraet for dets ydeevne visuelt eller ved hjælp af onlineværktøjer. For at kontrollere kameraet visuelt skal du bare se om det er tilsluttet og derefter teste dets funktion. Kontroller pålideligheden af kameraforbindelsen, årsagen til forkert betjening er ofte en dårlig forbindelse mellem kamerapropperne og stikkene på systemenhedens bagpanel.

Trin 2

Efter kontrol af forbindelsen er det nødvendigt at kontrollere tilstedeværelsen af software, dvs. drivere, der var inkluderet på cd-rom'en. Du kan finde ud af, om driverne til webkameraet er installeret fra enhedsadministratoren til operativsystemet. For at åbne det skal du klikke på "Start" -menuen, vælge "Kontrolpanel" -elementet. Dobbeltklik på ikonet "System" i den mappe, der åbnes.

Trin 3

Gå til fanen Hardware, og klik på knappen Enhedshåndtering. Hvis du ser et udråbstegn i en gul trekant ved siden af din enhed, skal du opdatere driveren til din enhed.

Trin 4

Højreklik på linjen med navnet på webkameraet, vælg "Egenskaber" på listen. Klik på knappen "Opdater driver" i det vindue, der åbnes. Hvis der ikke er nogen software til enheden, vises det på skærmen, at den driver, du ledte efter, ikke kunne findes.

Trin 5

Søgningen efter en passende driver kan fortsættes på producentens officielle hjemmeside. Du kan finde ud af kameramodellen fra Application Manager-appleten eller boksen fra enheden. I nogle tilfælde er det ikke muligt at finde driveren på denne måde, det anbefales at bruge programmer, der automatisk scanner systemet og kopierer dem til harddisken. Et eksempel på et sådant program er Driver Genius-værktøjet.

Trin 6

Hvis alle ovennævnte metoder ikke lykkedes, kan du kontrollere kameraets ydeevne på onlineservicesiden https://dudu.ru/check_video.php. Her kan du kontrollere, om kameraet er tilsluttet korrekt til computeren og bestemme årsagen til problemet.

Anbefalede: