Sådan Låses Et SIM-kort Op Megafon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Låses Et SIM-kort Op Megafon
Sådan Låses Et SIM-kort Op Megafon

Video: Sådan Låses Et SIM-kort Op Megafon

Video: Sådan Låses Et SIM-kort Op Megafon
Video: МегаФон SP-A5 - Pазлочка от Oператора, Unlocking 2024, Marts
Anonim

Hvis dit SIM-kort er blevet blokeret, har du stadig lidt tid til at fjerne blokeringen. Hvis du ikke fjerner blokeringen af Megafon-nummeret inden for den tildelte periode, fjernes det fra service og udbydes til salg igen.

Sådan låser du op for et SIM-kort Megafon
Sådan låser du op for et SIM-kort Megafon

Er det nødvendigt

Mobiltelefon, pas

Instruktioner

Trin 1

I de fleste tilfælde forekommer blokering af SIM-kortet til mobiloperatøren "Megafon" som et resultat af langvarig inaktivitet af telefonnummeret. Perioden, efter hvilken kortet er blokeret, er seks måneder fra datoen for det sidste brug. Under hensyntagen til dette skal SIM-kortet bruges, når det er muligt (dvs. mindst en gang om måneden skal du ringe fra dette telefonnummer). I dette tilfælde vil blokering ikke forekomme. SIM-kortet kan også blokeres på grund af en negativ balance på det. I en sådan situation er det nok at sætte det nødvendige beløb på telefonens balance for at fjerne blokeringen. Lad os tale om, hvordan du ophæver blokeringen af SIM-kortet til mobiloperatøren "Megafon", hvis det er blevet blokeret på grund af langvarig inaktivitet.

Trin 2

Det skal straks bemærkes, at ejeren af et blokeret kort har ti dage til at træffe de nødvendige foranstaltninger til at fjerne blokeringen af det. Hvis der ikke træffes nogen handling, stopper operatøren med at servicere nummeret og lægger det op til videresalg (dvs. en anden abonnent, der har købt et SIM-kort, kan bruge dit nummer).

Trin 3

Hvis dit nummer er blevet blokeret, skal du følge disse trin. Hvis SIM-kortet blev udstedt i dit navn, skal du have et pas. Kontakt mobiloperatørens "Megafon" kontor med en anmodning om at fjerne blokeringen af nummeret. Vis lederen dit pas som bevis for, at du er ejer af SIM-kortet. Denne tjeneste er gratis, og selve oplåsning udføres næsten øjeblikkeligt. For at undgå at blokere dit kort i fremtiden, skal du prøve at bruge det så ofte som muligt.

Anbefalede: